Renovatiewerk

Renovatiewerk

Heeft u een eigen woning, maar wilt u deze graag laten renoveren? Lekt het dak of spreekt de indeling van de woning u niet langer aan? Maak gebruik van ons renovatiewerk, waarmee we graag zorgen voor een als nieuwe woning. U kunt blijven wonen op de locatie waar u van houdt, terwijl u de woning toch volledig naar uw (nieuwe) wensen vorm kunt laten geven. We kunnen ons richten op de complete woning of het interieur, maar hebben daarnaast ervaring met de afwerking en bijvoorbeeld het dak van uw woning.

Huizen en interieurs

Het renovatiewerk met het oog op huizen en interieurs kan verschillende vormen aannemen. Wilt u de zwakke plekken in uw woning laten renoveren, zodat u klaar bent voor de toekomst of u kunt werken aan de isolatiewaarde van het geheel? Gaat het u om de inrichting van het interieur, of wellicht de keuken of de badkamer? We kunnen u hier uitstekend mee van dienst zijn en hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het aanleggen van de elektra. We zorgen er met onze renovatiewerken voor dat u kunt rekenen op een als nieuwe woning, of we kleine ergernissen weg kunnen nemen binnen uw bestaande woning.

Afwerking en daken

Het zijn met name de afwerkingen en daken van woningen die de kwaliteit van leven bepalen. Lekt het dak of heeft u het idee dat er sprake is van zwakke plekken? Wij kunnen u van dienst zijn met onze renovatiewerken, zodat het nog niet nodig is om een volledig nieuw dak te laten plaatsen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in schilderwerk en metselwerk, of andere klussen met het oog op de afwerking van uw woning.

Wilt u renovatiewerk uit laten voeren en bent u daarbij op zoek naar de vakspecialist met een uitgebreide ervaring? Kies voor Bouwbedrijf Opmaat uit Amsterdam, zodat u kunt rekenen op een woning die weer als nieuw aan zal voelen.

Renovatie

Reacties zijn gesloten.